18 ezren voltak kíváncsiak a 64. łódźi derbire | Videók

A derbi a miénk!

Nulla nullás döntetlennel ért véget a 64. łódźi városi derbi, ami igazából egyik csapatnak sem volt egy jó eredmény. Leginkább a kimondhatatlanul hosszú nevű Finishparkiet Drwęca Nowe Miasto Lubawskie örülhetett, mivel győzelmével így leszoríthatta az első helyről az ŁKS-t. Ezzel a meccsel nem lett egyszerűbb megválaszolni, hogy ki jut majd fel a harmadosztályba.

A két városi csapat összecsapásait mindig nagy érdeklődés és készültség kísérte, így volt ez tegnap is. A város tele volt rendőrökkel, vízágyúkkal, rabomobilokkal, de igazából csak piros mezes Widzew szurkolókat lehetett látni az utcákon. Persze könnyű volt tegnap a Widzeweseknek, mivel a klub vezetése úgy döntött, hogy a szabályok ellenére nem enged be vendégszurkolókat az új stadionba. A ŁKS szurkolót tehát a tévében voltak kénytelenek megtekinteni a mérkőzést.

A Widzew-tábor pedig visszafogott műsort mutatott be, mivel a klub vezetése határozottan megkérte az ultrákat, hogy ne használjanak pirotechnikai eszközöket, mert a szövetség zártkapussá teszi a következő hazai meccset. Az ultrák ezt meg is fogadták, tüzezés valóban nem volt. Ami volt, az pedig az alábbi videókon megmutatjuk. negyedosztályban ritkán látni ehhez hasonlót. Hiába, ez Lengyelország! Ha valamelyik csapat feljut, akkor jövőre biztosan nem lesz városi derbi.

Widzew Łódź – ŁKS Łódź 0:0

Widzew Łódź: Patryk Wolański – Marcin Kozłowski, Marcin Nowak, Sebastian Zieleniecki, Bartłomiej Gromek – Przemysław Rodak, Maciej Kazimierowicz – Adam Radwański, Mateusz Michalski, Daniel Mąka (81′ Marcin Krzywicki) – Piotr Okuniewicz (55′ Dawid Kamiński).

ŁKS Łódź: Michał Kołba – Paweł Pyciak, Kamil Juraszek, Aleksander Ślęzak, Kamil Rozmus – Przemysław Kocot (38′ Artur Golański, 77′ Maksymilian Rozwandowicz), Mateusz Gamrot – Patryk Bryła, Damian Guzik, Łukasz Kopka – Jewhen Radionow.

Sárga lapok: Marcin Nowak, Maciej Kazimierowicz, Patryk Wolański (Widzew Łódź) oraz Paweł Pyciak, Mateusz Gamrot, Patryk Bryła (ŁKS Łódź).
Piros lap: Paweł Pyciak 72′ (ŁKS Łódź)

Nézőszám: 17 443.

Be the first to comment on "18 ezren voltak kíváncsiak a 64. łódźi derbire | Videók"

Leave a comment

Facebook