Felkészülési mérkőzés: Jiangsu Suning-Lech Poznań 1:1

A lech.tv jóvoltából élőben láthattuk a Lech Poznan soron következő felkészülési mérkőzését. Az ellenfél a kínai bajnokságban jelenleg 13. helyezett Jiangsu Suning volt, és a játék képe alapján teljesen igazságos eredmény született.

Szombat délután a gyengébb játékerőt képvisleő Jiangsu Suning volt a vasutasok ellenfele, amelynek első félidejében a Kotorowski – Ceesay, Dejewski, Wilusz, Gumny – Dudka – Lovrencsics, Jevtić, Gajos, Jóźwiak – Nicki Bille összetételű gárda lépett pályára. A poznaniak azonnal magukhoz ragadták a kezdeményezést, többször is jól mentek el a széleken, azonban a befejezés már döcögött. A kék-fehérek fölénye egy idő után meddővé vált, a kínai csapat játékosai sokszor csak keresték a labdát. A csendet aztán a félidő hajrájában egy szép passzjátékot követően Darko Jevtic törte meg, találatával vezetéshez jutott a lengyel bajnok.

Fordulás után kicsit átalakult a Lech Poznan, Lovrencsics helyett Formella, Gajos helyett Sisi, míg Nicki Bille helyett Kownacki lépett pályára, és a játék képe is változott. A kínaiak egyre kezdeményezőbbek lettek, Kotorowskinak többször is védenie kellett. Felváltva alakultak ki helyzetek és szinte a semmiből egyenlített a Jiangsu Suning csapata Zhang Xinlin jóvoltából. Ekkor már a 87. percben járt a mérkőzés, újabb gól nem esett, így 1:1-es döntetlennel zárult a találkozó.

Jiangsu Suning-Lech Poznań 1:1 (0:1)

Gólok: Zhang Xinlin (87.) , illetve Jevtić (36.)
Jiangsu Suning: Zhang Sipeng – Li Ang, Wu Xi, Zhou Yun, Ren Hang, Zhang Xinlin, Ji Xiang, Sammir (44. Qu Cheng), Escudero, Zhang Xiaobin, Trent.

Lech Poznań: Krzystof Kotorowski – Kebba Ceesay, Tomasz Dejewski, Maciej Wilusz, Robert Gumny – Dariusz Dudka – Gergo Lovrencsics (46. Dariusz Formella), Darko Jevtić, Maciej Gajos (46. Sisi), Kamil Jóźwiak – Nicki Bille (46. Kownacki)

Leave a comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Facebook