Felkészülési mérkőzés: Śląsk Wrocław-GKS Bełchatów 3:0

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Gosztonyi Andrást is a soraiban tudó Slask Wroclaw, ellenfelük a lengyel másodosztáyban vitézkedő GKS Belchatow csapata volt.

Az online közvetítésnek hála, figyelemmel kísérhettük a találkozót, ahol Gosztonyi András nevével elég sokszor találkozhattunk. Ez még nem is lenne olyan nagy dolog, azonban rendre jó megoldások, szép passzok, gyors elfutások álltak a neve után. A négyszer 30 perces – vagy kétszer 60 perc – mérkőzésen többnyire a sziléziai csapat dominált, amely az 57. percben góllá érett. Idézzük a közvetítőt: – Ostrowski szélről beadott labdáját Morioka egy szamuráj pontosságával bombázta a hálóba. 1:0, zúg a lelátón a HEJ SLASK!

A 63. percben Kielb révén egy újabb sziléziai találat jelezte, hogy a Slask irányítja a találkozót, majd a 109. percben Kaczmarek gólja biztosította be a háromgólos győzelmet. A vendégek ugyan többször is veszélyeztettek, de ez csak a Slask jóvoltából volt lehetséges.

Slask Wroclaw-GKS Bełchatów 3:0 (1:0)

Slask Wroclaw 1. 60 perc: Pawełek – Tyszczenko, Celeban, Dvali, Pawelec – Hateley, Hołota – Ostrowski, Morioka, Gosztonyi – Biliński.
GKS Bełchatów 1. 60 perc: Krakowiak – Klemenz, Michalski, Cverna, Flis – Szymański, Kubáň – Wroński, Flaszka, Zapalač – Gierszewski.
Slask Wroclaw 2. 60 perc: Abramowicz – Kiełb, Gecov, Kaczmarek, Kokoszka, Zieliński, Dudu, Grajciar, Dankowski, Wiech, Morioka.
GKS Bełchatów 2. 60 perc: Bruchajzer – Bociek, Michalski, Wdowiak, Szymorek – Rachwał, Witasik – Papikyan, Nouri, Góralczyk – Demianiuk.

Leave a comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Facebook