Nem maradtunk magunkra – Kecskés Ákos a Korona Kielce játékosa

A téli felkészülés alkalmával egyre csak azt lehetett hallani, hogy a magyar légiósok végül nem találták meg a számításaikat az Ekstraklasaban, így máshol (többnyire itthon) keresik tovább a jobb lehetőségeket. Gyurcsó Ádám volt ez egyetlen kivétel, akiről elmondható, hogy nem lépett vissza. Aztán ott volt még Kecskés Ákos esete is.

Kecskés Ákos 2017 nyarán igazolt a Termalica Bruk-Bret csapatához, ahol szinte azonnal berobbant. A magyar U21-es válogatott csapatkapitányát akkor gyorsan fel is kerestük személyesen és Tarnów főterének egy csendes kávézójában beszélgettünk. Nagyon motivált és ambiciózus fiatalembert ismertünk meg, akin látszott a szerb és olasz neveltetés. Ákost ugyanis Szegeden szerb edző trenírozta, majd fiatalon került ki Olaszországba, ahol ismét csak a mienktől másabb (jobb) iskola várt rá. Ezekkel a tapasztalatokkal a zsebében érkezett az “elefántokhoz” és hamar kiderült, hogy jó úton jár. A Termalica csapatában harmadik meccse után bekerült a forduló válogatottjába és úgy tűnt, egyenes út vezet a siker felé. A sérülések azonban őt sem kerülték el, de az edzőváltás is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy lassan kikerült a kezdőből és a tél beálltára még a nevezettek között sem találkozhattunk a nevével.

Jöttek a találgatások és tippek, hogy vajon mi lesz Kecskés Ákos sorsa, a felkészülést a Termalicával kezdte, de átadólistán volt, aztán február 27-én jött a hír (egy nappal az átigazolási időszak lejárta előtt), hogy a Korona Kielce – amely már tavaly nyáron is hívta a soraiba – végül az Atalanta kötelékébe tartozó játékost kölcsönbe vette a szezon végéig a narancs mezesektől.

Kecskés Ákos a TBB Nieczieca színeiben 12 bajnoki és 1 kupa meccsen lépett pályára és ezeken 1059 percet kapott.

Itt tartunk most és kíváncsian várjuk, mi lesz ennek a remek felépítésű, motivált fiatalembernek a sorsa. Reméljük a legjobbakat, mindenesetre mi sok sikert kívánunk neki új csapatában is!

 

Hivatalos hír: Korona Kielce Official

Be the first to comment on "Nem maradtunk magunkra – Kecskés Ákos a Korona Kielce játékosa"

Leave a comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Facebook