Impresszum

2015 nyarán indítottuk el a Facebookon az Ekstraklasa Lengyel Bajnokság oldalt azzal a céllal, hogy naprakész információkkal szolgáljunk a lengyel fociról. Az elmúlt több mint fél évben folyamatosan hoztuk a lengyel foci híreit, legyen szó interjúktól, átigazolásokról vagy meccsbeszámolókról. Szerencsénkre egyre több magyar játékos igazol Lengyelországba és úgy tűnik, hogy többségük nem csupán megállja a helyét, hanem alapemberré tud válni a csapatában. Jelen pillanatban már hat magyar játékos játszik öt lengyel klubban. Nincs még egy ilyen külföldi bajnokság, ahol ennyi magyar játszana. Talán ennek a ténynek is köszönhető, hogy egyre inkább megnőtt az érdeklődés a lengyel foci és ezáltal az oldalunk iránt. Ezért úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy önálló weboldalt. Célunk továbbra is az, hogy lengyel forrásokból – első kézből – tájékoztassuk a magyar szurkolókat!

Ez a weboldal hivatalosan 2016. január 18-tól üzemel, de visszamenőleg feltöltöttük a legfontosabb korábbi cikkeinket is, amelyek eredetileg a Facebook profilunkon jelentek meg.

HAJRÁ LENGYELEK, HAJRÁ MAGYAROK!

A ekstraklasa.hu minden tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A honlapon elhelyezett szövegek az oldalra való hivatkozással szabadon idézhetők.

Főszerkesztő:
Mitrovits Miklós (mitrovits.miklos@ekstraklasa.hu)

Szerkesztők:
Puskás Zoltán (puskas.zoltan@ekstraklasa.hu)
Szabó Balázs (szabo.balazs@ekstraklasa.hu)
Kovács Gyula Attila
Druskóci Dániel
Szlezák József

Webszerkesztő:
Puskás Zoltán (puskas.zoltan@ekstraklasa.hu)

A szerkesztőség elérhetősége:
+ 36 30 183 5784

eks_logo_uj

 

Az EKSTRAKLASA.HU oldal egy teljesen non-profit vállalkozás, amelyet a szerkesztők saját lehetőségeik szerint fejlesztenek és bővítenek. Ha szeretnél hozzájárulni, hogy az oldal működjön és fejlődjön, akkor kérünk támogass bennünket kedved szerinti összeggel. Csak néhány kattintás az egész! Előre is köszönjük szépen!